Cel mai grozav moment al fiecărei pălărie de paie

Încă de la începutul lui O singură bucatăPirații din Pălărie de Paie au trecut prin nenumărate aventuri în locuri noi și fantastice care au schimbat modul în care fanii și personajele înțeleg lumea. În timpul acestor aventuri, ei s-au întâlnit, de asemenea, față în față cu mistere care au schimbat lumea și s-au luptat cu adversari incredibil de puternici, cu puteri care par să sfideze realitatea!




Făcând acest lucru, au existat momente incredibil de iconice și adesea emoționante în arcurile fiecăruia dintre membrii echipajului care s-au consolidat ferm în amintirile fanilor. De multe ori, aceste momente sunt sinonime cu personajele în sine, așa că în acest articol, să aruncăm o privire la cele mai bune momente ale fiecăruia dintre membrii Piraților Pălăriei de Paie din O singură bucată.

Brook fură poneglyfele lui Big Mom

Arcul poveștii: Insula Wholecake

Brook dezvăluie că are Poneglyph

Prima Apariție

O singură bucatăCapitolul 442, „Aventură în Marea Demonică”

Arc de debut

Thriller Bark


De îndată ce Brook a fost introdus în poveste, a devenit rapid un favorit al fanilor datorită personalității sale hilare. Deși includerea lui în echipaj a fost de scurtă durată înainte ca toți să fie desființați în Arhipelagul Sabaody, post-timeskip a văzut rolul său crescând foarte mult atât pentru echipaj, cât și pentru întreaga poveste. Acest lucru nu a fost niciodată mai adevărat decât în ​​Wholecake Island.

Domnișoară… ce fel de prost și-ar plănui vreodată să moară?!

În acest arc, Brook a fost însărcinat în special să colecteze gravurile lui Big Mom's Road Poneglyph din camera ei de comori, în timp ce toți ceilalți erau distrași. Deși a avut ceva ajutor de la Pedro, Brook a fost în mare parte a lui atunci când a trebuit să adune măcarurile, ceea ce toată lumea credea că nu a reușit să le facă. Cu toate acestea, spre surprinderea tuturor, Brook reușise de fapt să facă acest lucru și păstrase frecțiile Poneglyph în craniul său!


Nami îi cere lui Luffy să o ajute

Arcul poveștii: Parcul Arlong

One Piece Ziua 24 3b Nami plânge

Prima Apariție

O singură bucatăCapitolul 8, „Prezentarea lui Nami”

Arc de debut

Orașul Portocaliu

Fiind al doilea membru al echipajului Straw Hat, Nami are o relație specială cu Luffy. În ciuda ajutorului ei împotriva lui Buggy în timpul arcului Orange Town, partea inițială a poveștii lui Nami s-a învârtit în jurul ei, trădând restul echipajului ei din cauza datoriilor pe care le avea față de Pirații Arlong, care a primit-o drept navigator oficial. Cu toate acestea, în cele din urmă s-a dezvăluit că Arlong nu a intenționat niciodată să-i lase ei sau satul ei să plece liber.


Confuză și devastată, Nami a început să se prăbușească, tăiându-și partea brațului unde se afla tatuajul care o arăta ca parte a Piraților Arlong. În cele din urmă, Luffy o oprește, determinându-l pe Name să se întoarcă către singura persoană pe care o poate în acel moment, cerându-i ajutor, ceea ce duce la una dintre cele mai emblematice scene din întreaga serie. Deși acest moment poate să nu fie la fel de strălucitor sau plin de acțiune ca alții, nu numai că arată cât de grozav este o persoană Luffy, ci și o umanizează pe Nami mult mai mult decât orice alt moment pe care îl are!


Franky Burns Planurile Pluton

Story Arc: Enies Lobby-Water 7

franky-burns-pluton

Prima Apariție

O singură bucatăCapitolul 329, „Numele meu este Franky”

Arc de debut

Apa 7

Franky a fost introdus ca un răufăcător în arcul Water 7, unde a avut inițial o mulțime de bogății din Pălăriile de Paie. Cu toate acestea, el a devenit în cele din urmă unul dintre ei, îndeplinind rolul atât de necesar de constructor naval, însărcinat cu menținerea navei în cea mai bună stare posibilă. De-a lungul poveștii, Franky a avut multe momente notabile, cum ar fi construirea Thousand Sunny și lupta sa uimitoare împotriva Señor Pink.

Dacă Arma antică a ajuns vreodată în mâinile unui idiot ca tine… cineva care ar înnebuni puterea… va fi nevoie de o altă armă pentru a te opri!


Cu toate acestea, cel mai bun moment al lui trebuie să fie momentul în care a ars planurile pentru Pluton în fața CP9. Totuși, contextul este ceea ce face acest moment uimitor, deoarece guvernul mondial știa despre armele antice și avea nevoie de armele lor pentru a avea o șansă dacă Pluton ar fi găsit vreodată. După ce au localizat planurile pe care vechii constructori de corăbii din Water 7 le-au folosit pentru a realiza nava, au fost îngroziți să le găsească în posesia lui Franky, care a procedat să le ardă, oprind de unul singur ambițiile Guvernului Mondial pentru o armă atât de puternică!

Discursul lui Jinbei către Luffy

Arcul poveștii: Post-Marineford

Jimbei arătându-și semnul Piraților Soarelui


Prima Apariție

O singură bucatăcapitolul 528, „Jinbe, cavaler al mării”

Arc de debut

Impul în jos

Jinbei a fost ultimul dintre cei 7 Warlords of the Sea care a fost arătați și cel responsabil pentru dezlănțuirea lui Arlong în East Blue. Datorită acestui fapt, reputația sa s-a construit întotdeauna ca un personaj extrem de periculos, așa că fanii au fost destul de șocați când au dat peste Jinbei, care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai amabile și mai utile personaje din întreaga serie.

Nu mai număra doar acele lucruri pe care le-ai pierdut! Ceea ce a dispărut, a dispărut. Așa că întreabă-te: Ce mai rămâne pentru tine?


Există destul de multe momente care fac din Jinbei un personaj uimitor, dar poate cel mai grozav este discursul pe care îl ține lui Luffy după evenimentele din Marineford. Cu Luffy în cel mai de jos punct la care a fost, Jinbei îi reamintește să se concentreze pe acele lucruri pe care le mai are, mai degrabă decât pe cele pe care le-a pierdut. Este sigur să spunem că fără Jinbei, Luffy nu s-ar fi întors dintr-un loc atât de întunecat!

Robin deblochează o putere demonică

Arcul poveștii: Wano

nico Robin folosind demonio fleur

Prima Apariție

O singură bucatăCapitolul 114, „Cursul”

Arc de debut

Whisky Peak


Celebrul moment „Vreau să trăiesc” al lui Robin din timpul arcului Enies Lobby rămâne în continuare cel mai emblematic pentru personaj și arată modul în care mentalitatea și linia ei de gândire s-au schimbat de-a lungul anilor. Cu toate acestea, noua ei abilitate Demonio Fleurs pe care a prezentat-o ​​în arcul Wano iese în evidență ca fiind cea mai bună, mai ales că înseamnă una dintre puținele ori în care Robin a strălucit cu adevărat cu abilitățile ei ofensive.

Sanji! Mulțumesc că te-ai bazat pe mine pentru ajutor. Chiar apreciez asta!

Întrucât este arheologul echipajului a cărui expertiză are legătură cu cercetarea și cunoașterea istoriei, arcul Wano a făcut-o unul dintre cele mai importante personaje. A fost, de asemenea, un spectacol grozav pentru Sanji, care și-a pus încrederea în Robin pentru a avea grijă de puternicul răufăcător Black Maria, lucru pe care Robin a reușit să-l facă deblocând o abilitate necaracteristică și absolut incredibilă, care aparent a transformat-o într-un demon uriaș!


Chopper salvează pe toată lumea de la Onigashima

Arcul poveștii: Wano

Cele mai amabile personaje dintr-o bucată de Chopper

Prima Apariție

O singură bucatăCapitolul 134, „Dr. Kureha”

Arc de debut

Insula Tamburului

Medicul rezident al echipajului Pălăriei de Paie, acest adorabil ren mic este mai preocupat să repare oamenii decât să-i rănească. Deși nu este lent din punct de vedere al luptei, așa cum a arătat de mai multe ori în serie, mai ales când Monster Point a luptat foarte bine atât împotriva lui Big Mom, cât și a Queen, talentele lui Chopper ca profesionist medical sunt lucrurile care l-au făcut un indispensabil. membru al echipajului și unul dintre cei mai buni medici din lume!


Mi-am dat seama deja cum funcționează acest virus!

Deși destul de multe arcuri au cerut cunoștințele sale medicale pentru a salva mulți oameni sau a preveni sângerarea colegilor săi, cel mai bun moment al său a fost atunci când i-a salvat pe toți la Onighashima de virusul Queen's Ice Oni. Acest moment a fost chiar comemorat de Zoro, deoarece Chopper a reușit să împlinească un leac miraculos într-o perioadă foarte scurtă de timp, salvând prietenii și inamicii deopotrivă, toate în timp ce el însuși era parțial infectat!


Observația lui Usopp Awaken Haki

Arcul poveștii: Dressrosa

One Piece Usopp Kenbunshoku Haki Straw Hat Pirates

Prima Apariție

O singură bucatăCapitolul 23, „Apare căpitanul Usopp”

Arc de debut

Satul siropului

Într-un echipaj la fel de plin de puteri precum Pălăriile de Paie, este destul de ușor pentru mulți să uite de Usopp. Totuși, dacă nu ar fi fost el, eroii ar fi pierdut în Dressrosa! În ciuda faptului că Elbaf este arcul în care se zvonește că Usopp are o mare importanță, Dressrosa a arătat deja locul integral al lui Usopp în echipaj, unde aproape de unul singur a doborât întregul imperiu al lui Doflamingo!

Conducătorul responsabil pentru că v-a aruncat pe toți în acest joc crud! La cel care ia capul… 500 Million Berry!


La un moment dat, lucrurile arătau îngrozitor pentru eroi când Sugar s-a trezit și se apropia de neputincioșii Luffy și Law. Acesta este momentul în care, de la kilometri depărtare și de la un nivel inferior, Usopp și-a trezit Observația Haki latentă, permițându-i să o lovească cu precizie de la această distanță împușcându-i un glon improvizat pe față, trimițând-o în stare de șoc și salvând-o. Usopp a fost mai mult decât la înălțimea numelui său de „Dumnezeu”!

Sanji Multumesc Enel

Arcul poveștii: Skypiea

Sanji îl salvează pe Usopp


Prima Apariție

O singură bucatăCapitolul 43, „Prezentarea lui Sanji”

Arc de debut

Baratie

Mulți fani cred că Sanji este cel mai bine scris pirat din pălărie de paie dintre toți și este destul de greu să argumentezi împotriva asta. Acest lucru se datorează faptului că arcul Wholecake Island și-a arătat povestea de fundal și a explicat de ce este el așa cum este. Această poveste de fundal este una dintre cele mai triste din întreaga serie, dar pune, de asemenea, întreaga călătorie a lui Sanji în perspectivă și, deși el are multe momente incredibile, cum ar fi lupta lui cu Queen și când explică cum le poate face Usopp. 't, poza lui iconică în arcul Skypiea ia tortul.


După ce s-au întâlnit cu Enel cu Usopp în speranța de a-l ajuta pe Luffy în luptă, aceștia dau peste cel mai puternic inamic cu care s-au confruntat vreodată până în acel moment. Când Enel aruncă un fulger masiv asupra lui Sanji, mulți se așteptau să moară. Cu toate acestea, fanii au fost tratați cu unul dintre cele mai tari momente din O singură bucată istoria, când Sanji stă în mijlocul fumului, carbonizat și învinețit, și continuă să-i mulțumească lui Enel pentru că și-a aprins țigara!

Zoro ia durerea lui Luffy

Arcul poveștii: Thriller Bark

Roronoa Zoro nu s-a întâmplat nimic


Prima Apariție

O singură bucatăCapitolul 3, „Prezentarea vânătorului de pirați Zoro”

Arc de debut

Zorii romantice

Deși fiecare membru al echipajului Pălăriei de Paie este incredibil de loial lui Luffy, Zoro împărtășește o legătură deosebit de strânsă cu el, fiind prima persoană care s-a alăturat echipajului său. Din această cauză, Zoro a pus visul lui Luffy de a deveni Regele Piraților chiar lângă al său de a deveni cel mai mare spadasin din lume și consideră că este de datoria lui să se asigure că căpitanul său devine Regele Piraților. Ca atare, loialitatea lui față de Luffy a fost testată spre sfârșitul arcului Thriller Bark când Kuma a sosit.


După ce s-a luptat neîncetat timp de secole, Luffy suferă o mulțime de dureri care aproape l-au ucis. Aici, Kuma spune că ar putea să înlăture această durere, dar ar avea totuși nevoie de un loc în care să meargă, pe care Zoro să-și ofere propriul corp drept loc pentru care să locuiască durerea, care este atât de mare încât chiar și puțin îl provoacă intense. tremurături. După ce a auzit despre asta, Sanji merge să-l găsească pe Zoro stând singur, după ce a suportat toată durerea lui, precum și pe cea a lui Luffy, aproape că moare din cauza încercării, dar încă stă puternic. Ca o oglindă a celui mai mare moment al lui Sanji, când a întrebat ce s-a întâmplat între el și Kuma, Zoro nu spune nimic.


Luffy o trezește pe Nika

Arcul poveștii: Wano

Gear 5 Luffy din One Piece

Prima Apariție

O singură bucatăCapitolul 1, „Romance Dawn – The Dawn of Adventure”

Arc de debut

Romance Dawn

Pe măsură ce seria continuă, fanii au reunit încet indicii care sugerau că Luffy era special. În arcul Wano, Luffy a luptat împotriva unuia dintre împărații mării pentru prima dată, dar a fost învins de 4 ori datorită puterii mult superioare a lui Kaido, ceea ce fanii l-au asemănat cu armura complotării. La ultima înfrângere, Luffy se pare că a murit. Totuși, ceea ce a ajuns să facă a fost să-și trimită Fructul Diavolului în trezire, dezvăluind lumii că Gomu Gomu no Mi a fost de fapt Miticul Zoan Hito Hito no Mi, Model: Nika!


Această dezvăluire a spulberat bazele a tot ceea ce au urmat fanii de la O singură bucată Povestea a început, deoarece Fructul Diavolului distractiv și prostesc al lui Luffy a fost, într-adevăr, întotdeauna un fruct care a oferit utilizatorului abilități divine și a fost același care a răspândit râsul și libertatea în întreaga lume cu toate acele secole în urmă. După ce a trezit în cele din urmă adevărata putere a Fructului său Diavol, Luffy a continuat să-l învingă pe Kaido foarte ușor, arătând exact de ce fructul Nika a fost cel folosit de Joyboy în Secolul Vidului!


O singură bucată poate fi transmis pe Crunchyroll.

Leave a Comment

URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL URL